bus auto fiets
Menu

Uitleg online inschrijven

Online inschrijven

Heb jij interesse in één van de appartementen van Landhuis Linde? Dan kun je je interesse hiervoor kenbaar maken via het inschrijfformulier. Op deze pagina lees je waaruit het online inschrijfformulier bestaat en waar je het formulier kunt vinden. 

Wat moet ik invullen?

Allereerst moet je natuurlijk de bouwnummers invullen waarvoor je in aanmerking wilt komen. Je kan deze het beste vooraf al bepalen via het woningaanbod. Je kan tot een maximum van 10 bouwnummers selecteren op volgorde van jouw voorkeur, maar wij raden aan om alleen de bouwnummers toe te voegen waar je ook echt voor in aanmerking wilt komen.

Vervolgens vul je jouw NAW-gegevens in (en die van jouw partner, in het geval je samen een woning koopt). Deze gegevens zijn nodig om de koop-/aannemingsovereenkomst op te maken voor wanneer je uiteindelijk een woning koopt.

Tot slot vragen we of je een financieringsvoorbehoud nodig hebt of niet. En zo ja, dan kun hier ook een verklaring van je hypotheekadviseur uploaden. Heb je nog geen gesprek gehad en heb je geen verklaring, dan vragen we je enkele financiële gegevens (zoals inkomen) in te vullen. Vóór het versturen heb je altijd de mogelijkheid om nog opmerkingen toe te voegen aan je inschrijving, zodat het plaatje compleet is.

Waar vind ik het inschrijfformulier?

Je vindt het online inschrijfformulier op jouw persoonlijke accountomgeving

Als je een nieuwe gebruiker bent kan je onderstaande stappen volgen om je aan te melden voor jouw favoriete appartement(en):

  1. Klik op de "Schrijf je in" knop bij het appartement waar je interesse in hebt.
  2. Vul je gegevens in bij "nieuwe gebruiker".
    • Als je een melding krijgt dat het account al bestaat kan je jouw account activeren en een wachtwoord aanmaken door middel van de "wachtwoord vergeten" optie.
  3. Bevestig je gegevens door te klikken op de "bevestig mijn registratie" knop in de bevestigingsmail.
    • Als je de email niet hebt ontvangen, controleer dan ook voor de zekerheid de ongewenst / spamfolder.
  4. Je kan nu een wachtwoord instellen voor je account. 
  5. Vervolgens kan je direct beginnen met het invullen van het inschrijfformulier.

Als je reageert op een vrij beschikbaar appartement, dan neemt de makelaar contact met je op voor meer informatie en/of het maken van een afspraak. 

Geïnteresseerd in een appartement?

Naar het inschrijfformulier

Update

In de verkoop

In de verkoop

De 12 appartementen Landhuis Linde zijn in de verkoop. Start bouw wordt verwacht in november 2024. Benieuwd naar de beschikbaarheid van de appartementen?

bekijk de appartementen