bus auto fiets
Menu

Uitleg online inschrijven

Online inschrijven

Heb jij interesse in één van de appartementen van Landhuis Linde? Vanaf vandaag kun jij je inschrijven. Op deze pagina lees je waaruit het online inschrijfformulier bestaat en waar je het formulier kunt vinden. 

Wat moet ik invullen?

Allereerst moet je natuurlijk de bouwnummers invullen waarvoor je in aanmerking wilt komen. Je kan deze het beste vooraf al bepalen via het woningaanbod. Je kan tot een maximum van 10 bouwnummers selecteren op volgorde van jouw voorkeur, maar wij raden aan om alleen de bouwnummers toe te voegen waar je ook echt voor in aanmerking wilt komen.

Vervolgens vul je jouw NAW-gegevens in (en die van jouw partner, in het geval je samen een woning koopt). Deze gegevens zijn nodig om de koop-/aannemingsovereenkomst op te maken voor wanneer je uiteindelijk een woning koopt.

Tot slot vragen we of je een financieringsvoorbehoud nodig hebt of niet. En zo ja, dan kun hier ook een verklaring van je hypotheekadviseur uploaden. Heb je nog geen gesprek gehad en heb je geen verklaring, dan vragen we je enkele financiële gegevens (zoals inkomen) in te vullen. Vóór het versturen heb je altijd de mogelijkheid om nog opmerkingen toe te voegen aan je inschrijving, zodat het plaatje compleet is.

Wil je gebruik maken van een financieringsvoorbehoud, dan adviseren we je om een hypotheekbelofte of -verklaring van je hypotheekadviseur mee te sturen bij je inschrijving. Dit verhoogt namelijk je kans bij de toewijzing van een appartement. Het is dan namelijk duidelijk dat jij het appartement echt kunt bekostigen. 

Waar vind ik het inschrijfformulier?

Je vindt het online inschrijfformulier op jouw persoonlijke accountomgeving

Als je een nieuwe gebruiker bent kan je onderstaande stappen volgen om je aan te melden voor jouw favoriete appartement(en):

 1. Klik op de "Schrijf je in" knop bij het appartement waar je interesse in hebt.
 2. Vul je gegevens in bij "nieuwe gebruiker".
  • Als je een melding krijgt dat het account al bestaat kan je jouw account activeren en een wachtwoord aanmaken door middel van de "wachtwoord vergeten" optie.
 3. Bevestig je gegevens door te klikken op de "bevestig mijn registratie" knop in de bevestigingsmail.
  • Als je de email niet hebt ontvangen, controleer dan ook voor de zekerheid de ongewenst / spamfolder.
 4. Je kan nu een wachtwoord instellen voor je account. 
 5. Vervolgens kan je direct beginnen met het invullen van het inschrijfformulier

De toewijzing
De eerste inschrijving loopt tot 8 oktober, 23.59 uur. Daarna worden voor het eerst appartementen toegewezen. De toewijzing van de appartementen vindt plaats op basis van de volgende volgorde:

 1. Er wordt gestreefd naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Hierbij wordt eveneens getracht om aan iemands hoogste voorkeur tegemoet te komen;
 2. Inschrijvers die geen financieringsvoorbehoud nodig hebben of die een hypotheekverklaring hebben laten opstellen door een erkend financieel adviseur en deze hebben geüpload in het inschrijfformulier (bij Financieel), krijgen voorrang bij de toewijzing;
 3. Daarna is de toewijzing willekeurig. Deze willekeurige toewijzing gaat via een geautomatiseerd systeem.

Als je je voor 9 oktober hebt ingeschreven, dan ontvang je uiterlijk 11 oktober bericht over de toewijzing. 

 

Geïnteresseerd in een appartement?

Naar het inschrijfformulier

Update

Nu in verkoop

Nu in verkoop

De 12 luxe appartementen van Landhuis Linde zijn nu in verkoop. Bekijk het aanbod en schrijf je bij belangstelling vóór 8 oktober, 23.59 uur in.

bekijk de appartementen