bus auto fiets
Menu

Linde: 12 appartementen, vormgegeven als een prachtig landhuis

Linde is een statig appartementencomplex, dat vormgegeven is als een landhuis en gelegen is aan de Egelantier in Berkel-Enschot. Het landhuis komt op een van de mooiste plekken in de Nieuwe Warande, op de kruising van het beekdal en een bomenlaantje met mooie bestaande eiken. Het gebied achter het landhuis wordt onderdeel van de geplande ecologische verbindingszone en zal als natuurgebied worden ingericht. Hier geniet je van een lekkere wandeling in de buitenlucht, met de kabbelende beek naast je. 

Voor de zomer van 2023 verwachten we te starten met de verkoop van dit appartementencomplex.

Landhuis Linde bestaat uit drie woonlagen met elk vier appartementen, die variëren in grootte van 115 m² tot 147 m². Elk appartement heeft een royale buitenruimte van 17 m² tot 22 m² en beschikt over twee eigen parkeerplaatsen in de half verdiepte parkeerkelder onder het gebouw. Hier is ook de eigen berging te vinden.

Op dit moment werken we aan de verdere uitwerking van Linde en zullen we in de loop van 2023 steeds meer informatie over het landhuis delen. Heb je belangstelling? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt direct bericht als er meer informatie beschikbaar is of wanneer de verkoop en inschrijving start.

Alle nieuws ontvangen over de appartementen in Linde?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe