bus auto fiets
Menu

Over de Landhuisappartementen in de Nieuwe Warande

De Landhuisappartementen Ceder en Linde bevinden zich op de allermooiste locaties in Buitengoed de Nieuwe Warande. Centraal in deze wijk worden prachtige appartementen, verdeeld over twee stijlvolle gebouwen, gerealiseerd.

Borrelen Terras Project Landhuisappartementen Nieuwe Warande Berkel Enschot 800X800

HOOGWAARDIG WONEN

Buitengoed de Nieuwe Warande is een nieuwe villawijk tussen Berkel-Enschot, Udenhout en Tilburg, waarin ruimte, vrijheid en hoogwaardigheid de boventoon voeren. Een warande werd oorspronkelijk gebruikt om een jachtterrein mee aan te duiden en kreeg gaandeweg steeds meer de betekenis van een park of lustoord. De 'Nieuwe Warande' werd in 1757 aangelegd op deze locatie. Met de ontwikkeling van deze exclusieve villawijk is deze historische plek nieuw leven ingeblazen op een manier die recht doet aan de omgeving. Aan de Kruisbes en de Egelantier worden twee prachtige appartementengebouwen 'Ceder' en 'Linde' ontwikkeld met water en groen als directe buren. Dit zijn de Landhuisappartementen Nieuwe Warande.

Zie je jezelf hier al wonen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Lees meer over de locatie en de hotspots in de omgeving

Klik hier
Lavendelbloemen Met Hommels Berkel Enschot Nieuwbouwproject Landhuisappartementen Nieuwe Warande
RL405590
RL405258
Natuurlijk Groen Over Het Water Landhuisappartementen Nieuwe Warande Nieuwbouw

EEN WIJK MET ALLURE

Wonen in de Landhuisappartementen Nieuwe Warande  betekent genieten van de kleine dingen in het leven. De prachtige appartementen zijn gelegen aan een meanderende weg met karakteristieke bomen in een wijk omringd door natuur. Op je zonnige balkon, maar ook tijdens een wandeling door de Nieuwe Warande geniet je van het goede buitenleven en de natuur.

De luxe appartementen zijn stijlvol. De kleinschalige gebouwen hebben ruime buitenruimtes met prachtig uitzicht op de groene landerijen. In de Landhuisappartementen Nieuwe Warande woon je met een exclusief karakter. Lees meer over de verschillende appartementengebouwen Ceder en Linde bij onderstaande deelplannen.

Lekker Wandelen In De Natuur Berkel Enschot Nieuwbouwproject Landhuisappartementen 3840X3840

PLANNING

Op dit moment werken we aan de ontwikkeling van Ceder en Linde. Voor de zomer van 2023 verwachten we de appartementen in verkoop te brengen, waarna na verwachting in de eerste helft van 2024 de bouw zou kunnen starten.

    • Eerste schetsbeelden en informatie: 1e kwartaal 2023
    • Prijsindicaties en impressies: 2e kwartaal 2023
    • Start verkoop: voor de zomer 2023
    • Start bouw: begin 2024
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe