bus auto fiets
Menu

Over de Landhuisappartementen in de Nieuwe Warande

De Landhuisappartementen Ceder en Linde bevinden zich op de allermooiste locaties in Buitengoed de Nieuwe Warande. Centraal in deze wijk worden prachtige appartementen, verdeeld over twee stijlvolle gebouwen, gerealiseerd.

Beelden_800x80010.jpg

PLANNING

Landhuis Linde is in verkoop, Residentie Ceder is nog in ontwikkeling. Van Residentie Ceder is nog geen informatie beschikbaar. Voor Landhuis Linde hanteren we onderstaande planning:  

    • Start verkoop: verkoopbijeenkomst op 27 september
    • Verkoopinformatie online + start inschrijving: 28 september, 10.00 uur
    • Uitslag toewijzing na inschrijving: uiterlijk 11 oktober 
    • Verwachte start bouw: derde kwartaal 2024
    • Verwachte oplevering: eind 2025
De woningtypes van Landhuis Linde
Lekker Wandelen In De Natuur Berkel Enschot Nieuwbouwproject Landhuisappartementen 3840X3840

HOOGWAARDIG WONEN

Buitengoed de Nieuwe Warande is een nieuwe villawijk tussen Berkel-Enschot, Udenhout en Tilburg, waarin ruimte, vrijheid en hoogwaardigheid de boventoon voeren. Een warande werd oorspronkelijk gebruikt om een jachtterrein mee aan te duiden en kreeg gaandeweg steeds meer de betekenis van een park of lustoord. De 'Nieuwe Warande' werd in 1757 aangelegd op deze locatie. Met de ontwikkeling van deze exclusieve villawijk is deze historische plek nieuw leven ingeblazen op een manier die recht doet aan de omgeving. Aan de Kruisbes en de Egelantier worden twee prachtige appartementengebouwen 'Ceder' en 'Linde' ontwikkeld met water en groen als directe buren. Dit zijn de Landhuisappartementen Nieuwe Warande. 
Zie je jezelf hier al wonen? 

Bekijk dan hier het actuele woningaanbod

Lees meer over de locatie en de hotspots in de omgeving

Klik hier
Lavendelbloemen Met Hommels Berkel Enschot Nieuwbouwproject Landhuisappartementen Nieuwe Warande
RL405590
RL405258
Nieuwbouw Berkel Enschot Landhuisappartementen Nieuwe Warande Kaart Met Linde En Ceder Vierkant Voor Content

EEN WIJK MET ALLURE

Wonen in de Landhuisappartementen Nieuwe Warande  betekent genieten van de kleine dingen in het leven. De prachtige appartementen zijn gelegen aan een meanderende weg met karakteristieke bomen in een wijk omringd door natuur. Op je zonnige balkon, maar ook tijdens een wandeling door de Nieuwe Warande geniet je van het goede buitenleven en de natuur.

De luxe appartementen zijn stijlvol. De kleinschalige gebouwen hebben ruime buitenruimtes met prachtig uitzicht op de groene landerijen. In de Landhuisappartementen Nieuwe Warande woon je met een exclusief karakter. Lees hieronder meer over de verschillende appartementengebouwen Ceder en Linde.

Update

Nu in verkoop

Nu in verkoop

De 12 luxe appartementen van Landhuis Linde zijn nu in verkoop. Bekijk het aanbod en schrijf je bij belangstelling in.

bekijk de appartementen