bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop en inschrijving Landhuis Linde gestart!

28 september 2023

Alle verkoopinformatie van de 12 luxe appartementen van Landhuis Linde in Berkel-Enschot staat nu online. Vanaf nu is het ook mogelijk om je voor de appartementen in te schrijven. De inschrijving loopt tot 8 oktober, 23:59 uur. Hieronder vertellen we je graag meer over de inschrijfprocedure.

Bepaal eerst je voorkeuren
Via de pagina “Woningaanbod” of aan de hand van de brochure en prijslijst bepaal je voor welke bouwnummer je in aanmerking wil komen. Bepaal ook de volgorde van jouw voorkeur. Je kunt je voor maximaal 10 bouwnummers inschrijven.

Inschrijving
Klik hier om een persoonlijk account aan te maken of kies voor 'Inloggen' binnen het menu van de website. Na het inloggen kies je binnen het menu van de accountomgeving voor 'Online inschrijven'. Vervolgens vul je het complete formulier in. Nadat je het inschrijfformulier volledig hebt ingevuld en hebt verzonden, ontvang je hiervan een bevestiging in je mailbox.

Toewijzing van de woningen
De eerste inschrijving loopt tot 8 oktober, 23.59 uur. Daarna worden voor het eerst appartementen toegewezen. De toewijzing van de appartementen vindt plaats op basis van de volgende volgorde:
1. Er wordt gestreefd naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers in combinatie met iemands hoogste voorkeur.
2. Inschrijvers zonder financieringsvoorbehoud of met een hypotheekverklaring waaruit blijkt dat ze het appartement kunnen financieren, krijgen voorrang bij de toewijzing.
3. Daarna is de toewijzing willekeurig. Deze toewijzing verloopt via een geautomatiseerd systeem.
Als je je voor 9 oktober hebt ingeschreven, dan ontvang je uiterlijk 11 oktober bericht over de toewijzing.

Makelaars
Heb je vragen over de appartementen, de toewijzing of wil je een hypotheekverklaring laten opstellen? Neem dan contact op met de makelaars:

Van de Water Makelaars
Bredaseweg 368, Tilburg
tilburg@vandewatergroep.nl
(013) 5 952 952

Van Heeswijk Makelaars
Zouavenlaan 33, Tilburg
info@vanheeswijkmakelaars.nl
013 465 7111

Bekijk het actuele woningaanbod